Joyce Detiège

Communicatiemedewerker

Joyce Detiège zorgt voor de communicatie binnen Mobilab & Care. Dat gaat van aantrekkelijke berichtjes op onze socialemediakanalen tot heldere persberichten, opvallende wetenschappelijke posters en videoreportages.

Ze studeerde Taal- en Letterkunde Duits-Italiaans aan de KULeuven en vertoefde een semester lang in Keulen in het kader van het erasmusprogramma. Na die bachelor behaalde ze in 2019 een master Journalistiek, eveneens aan KU Leuven. Ze liep stage bij het radionieuws van VTM en schreef haar thesis over nieuwsankers bij het jeugdjournaal. Na haar studies ging Joyce aan de slag bij Studentenraad KULeuven als stafmedewerker communicatie en werkte ze als freelance videojournaliste bij de regionale nieuwszender ROB.

In 2020 ging ze aan de slag bij Mobilab & Care. Ze is vastberaden de wereld kennis te laten maken met de innovatieve en waardevolle verwezenlijkingen van de onderzoeksgroep.

De mens achter de onderzoeker

Joyce kan niet zo goed stilzitten en raakt haar energie liefst kwijt tijdens het voetballen, dansen of lopen. Ze heeft een zwak voor Vlaamse fictie en geeft met veel plezier danskampjes of springt bij als oud-leiding bij Chiro Hiperlie.

Joyce in enkele woorden

  • Enthousiast
  • Goedlachs
  • Oprecht
  • Doorzetter
  • Competitief

Contact